PRESENTA CANDIDATURA A CIVICHUB - INSCRIPCIONS TANCADES

PRESENTA CANDIDATURA A CIVICHUB - INSCRIPCIONS TANCADES

$0.00

(PREFIERO LEER LOS DETALLES DEL PROGRAMA EN CASTELLANO)

¡¡¡INSCRIPCIONS TANCADES DES DEL 10 DE GENER DEL 2021!!!

AQUÍ TENS TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE EL PROGRAMA. SI CREUS QUE CIVICHUB ÉS EL QUE NECESSITES I NO T’HA DONAT TEMPS DE PRESENTARTE, CONTACTA AMB NOSALTRES I EXPLICA’NS EL TEU CAS.

Civichub Garrotxa és un programa de preaceleració que aglutina cada any durant 3 o 4 mesos a més de 20 persones professionals i emprenedores socials, agents de canvi, ONG, moviments socials, organitzacions i startups enfocades en l'impacte positiu, persones professionals, especialistes, hackers, developers i governs que empoderen les persones amb el que fan i/o que volen treballar en solucions tecnològiques pels ODS.

Quantity:
Envia

PREFIERO LEER LOS DETALLES DEL PROGRAMA EN CASTELLANO

¡¡¡INSCRIPCIONS TANCADES DES DEL 10 DE GENER DEL 2021!!!

AQUÍ TENS TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE EL PROGRAMA. PER FAVOR, LLEGEIXA-LA ATENTAMENT ABANS DE PRESENTAR LA TEVA CANDIDATURA AL FORMULARI AL QUE PODRÀS ACCEDIR DES D’AVALL DE TOT

¿Què va passar el darrer Civichub?

 
 

¡Civichub funciona!

  • 39 participants amb projecte propi o persones individuals que s’uniren a projectes participants, alcaldes, etc.

  • 20 movimientos sociales, startups de impacto como FairCoop, Fairbnb, Usody, Som Mobilitat Garrotxa o La Iera entre d’altres, alcaldes, regidor @ s i persones miembras de grups d'acció local i equips de govern com ara Ajuntament d'Olot, Ajuntament de Mieres, grup d'acció local de la Vall d'en Bas "Vall Plural".

  • 5 empreses i entitats socials constituïdes

  • 5 nous projectes emergeixen de la col·laboració entre participants

  • 2 oportunitats laborals es materialitzen entre participants

  • 3 emprenedor@s es traslladen a viure a la Garrotxa

  • 6 mesoss després alguns projects participants son premiats amb + 700.000 €

¿Què necesites saber abans de presentar candidatura?

¿A qui va dirigit el programa?

  • Persones amb projecte propi: Com a programa de preaceleració (no d'incubació) només podem acollir un màxim de 20 participants amb projecte propi sempre que el projecte ja estigui funcionant, encara que sigui en les seves fases inicials, les persones implicades ja estigueu dedicant temps a això , compteu amb un Mínim Producte Viable o (alguna proposta visible a el públic) i / o compteu amb un equip de treball. Aquest programa està pensant com una consultoria accelerada i gairebé personalitzada per als vostres projecte i tot el contingut és gratuït.

  • Poden participar equips de projecte de màxim 4 persones: Només podem oferir plaça a un màxim de 4 persones per a cada equip projecte sempre que totes les persones us pogueu comprometre a participar en un mínim del 80% de programa incloent sempre el Sprint Final DevCamp Civichub Barcelona.

  • Persones professionals individuals disposades a unir-se a un projecte d'impacte: També pots participar sense projecte propi com un professional / especialista individual si t'uneixes a un dels projectes participants.

Això és per a tu si ets...

  • STARTUP ENFOCADA A L'IMPACTE INTERESSADA EN/IMPLEMENTADA EN TECNOLOGIES OBERTES I/O DESCENTRALITZADES

  • EMPRESA D'ECONOMIA SOCIAL DE CAIRE TECNOLÒGIC (PLATAFORMA COOPERATIVA O SIMILAR)

  • ORGANITZACIÓ SOCIAL, MOVIMENT SOCIAL, ENTITAT D'ECONOMIA SOCIAL QUE VOL INCREMENTAR EL SEU IMPACTE I / O DIGITALITZAR-SE

  • EMPRESA AMB ÀNIM DE LUCRE PERÒ MODEL DE NEGOCI ENFOCAT A L'IMPACTE POSITIU

  • ALCALDE O ALCALDESSA AMB EL SEU EQUIP DE GOVERN QUE VOLEN AGILITAR PROCESSOS I INCREMENTAR PARTICIPACIÓ CIUTADANA

  • EQUIP TÈCNIC I / O OPERATIU D'UNA ENTITAT PÚBLICA, PART D'UN EQUIP DE GOVERN, GRUP D'ACCIÓ LOCAL O SIMILAR

  • PERSONA ESPECIALITZADA EN EMPRESA, ECONOMIA SOCIAL, NEGOCI, ESTRATÈGIA, MÀRQUETING, FUNDRAISING, I / O ADMINISTRACIÓ D'ENTITATS SOCIALS DISPOSADA A UNIR-SE A PROJECTE D'IMPACTE

  • DESENVOLUPADOR/A WEB (FULL-STACK) DISPOSADA A UNIR-SE A UN PROJECTE D'IMPACTE

  • DESENVOLUPADOR/A WEB (FRON-END) DISPOSADA A UNIR-SE A UN PROJECTE D'IMPACTE

  • PROFESSIONAL EN UX O UI DISPOSADA A UNIR-SE A UN PROJECTE D'IMPACTE

  • INVESTIGADOR/A O ESPECIALISTA EN TEMES RELACIONATS AMB LA INNOVACIÓ CÍVICA (POLÍTICA, ANTROPOLOGIA, SOCIOLOGIA, ETC.)

  • ETC.

¿Què passarà i quan?

  • Civichub està previst per a l'hivern de 2021 en 5 blocs temàtics basats en 10 trobades de formació online i presencial:

    • ONLINE: Sprint 1 - Entitats, empreses i models de negoci centrats en les persones. Tant entitats socials com a projectes d’emprenedoria, acostumen a tenir un gran desconeixement de les persones i col·lectius als que es dirigeixen, concentrant la majoria dels seus esforços inicials en implementar o donar forma a una solució y/o servei y/o producte massa acabat (ja sigui social o empresarial) sense sapiguer què és realment important per a les seves usuàries/membres/sòcies/clientes. Aquest desconeixement de l’audiència provoca grans dificultats per obtenir resposta en forma d’adhesió, donacions i/o vendes, convertint-se un dels principals motius pels que el 90% dels projectes d’emprenedoria i/o entitats socials acaben desapareixent o fracasant al cap de 2 o 3 anys d’existència, o acaben desapareixent a la llarga per l'excessiva dependència de subvencions públiques i la manca de sòcies que facin l'entitat autosostenible econòmicament. En aquest primer mòdul simplifiquem a el màxim les metodologies de disseny de projectes i negocis centrades en les persones com Lean Startup, Design Thinking i Design Sprints. Coneguis o no aquestes metodologies, en aquest mòdul t’emportaràs la versió aterrada, pràctica i adaptada a la persona emprenedora del full de ruta i les eines d'aplicació pràctica mínimament necessàries en el descobriment íntim de les persones a les que et dirigeixes.

      • ONLINE: Sprint 1 - Entitats i empreses centrades en les persones (Part I). Disseny de models de negoci centrats en les Persones. Descobreix les claus per a identificar els teus early-adopters (o usuaris/usuàries/clients ideals) i com conèixer-los/les millor per facilitar-te la comunicació, la seva adhesió al projecte, conseguir mès fácilment vendes i/o donacions (Dissabte 16 de Gener 2021 de 10h a 14:30h i de 15:30h a 19:30h)

      • ONLINE: Sprint 1 - Entitats i empreses centrades en les persones (Part II): Design Sprints. Innovación ágil per projectes amb impacte (Dissabte 23 de Gener 2021 de 10h a 14h i de 15:00h a 19:00h)

    • ONLINE: Sprint 2 - Sostenibilitat, abundància i resiliència en projectes d’innovació cívica i impacte. Els projectes d’innovació cívica i enfocats a l'impacte sovint s'enfronten a l'escassetat i les dificultats per ser sostenibles econòmicament. Durant aquest mòdul incorporaràs eines per sortir de la mentalitat de l'escassetat a la de l'abundància, tant des de la perspectiva racional i estratègica amb eines com Platform Design Toolkit o Pentagrowth, com des del costat més intangible desbloquejant frens energètics d'abundància. Aquest mòdul es composa de 3 tallers en 3 divendres consecutius:

      • ONLINE: Sprint 2 - Sostenibilitat, abundància i resiliència en projectes d’innovació cívica (Part I): Pentagrowth per incorporar la mentalitat ecosistèmica, aprofitar el potencial de col·laboració, la intel·ligència col·lectiva, el coneixement obert per fer créixer exponencialment l'avast del teu impacte (Divendres 29 de gener 2021 de 10h a 14h i de 15: 30h a 19:30h)

      • ONLINE: Sprint 2 - Sostenibilitat, abundància i resiliència en projectes (Part II): Disseny de models de negoci basats en codi obert i coneixement obert a càrrer de Jaime Arredondo + Desbloqueig energètic d'abundància a càrrec Intinn (Divendres 5 de Febrer de 10h a 14h i de 15: 30h a 19: 30h)

      • ONLINE: Sprint 2 - Sostenibilitat, abundància i resiliència en projectes d’innovació cívica (Part III): Platform Design Toolkit per a convertir projectes de base comunitària en plataforma digital o analògica (Divendres 12 de febrer 2021 de 10h a 14h i de 15:30h a 19:30h)

    • ONLINE: Sprint 3 - Govern Obert. Especialment dirigit a equips de govern participatiu i/o moviments socials, entitats i/o startups amb impacte per qui es especialment rellevant la participació cituadana. En aquest mòdul o sprint, treballarem a la pràctica com optimitzar i dissenyar processos de Govern Obert des de les perspectives de participació ciutadana i col·laboració, transparència i rendició de comptes. Finalitzant amb una sessió de co-crear i intercanvi d’iniciatives innovadores de participació ciutadana.

      • ONLINE: Sprint 3 - Govern Obert (Part I): Models de participació ciutadana (Dimarts 9 i Dijous 11 de febrer 2021, ambdós de 10h a 14h)

      • ONLINE: Sprint 3 - Govern Obert (Part II): Metodologies i processos participatius desde la resiliència comunitària (Dimarts 16 i dijous 18 de febrer, ambdós de 10h a 14h)

      • ONLINE: Sprint 3 - Govern Obert (Part III): Co-creació i intercanvi d'experiències d'innovació en govern obert (Divendres 19 de febrer 2021 de 11h-13h)

    • PRESENCIAL (subjecte a circumstàncies Covid): Sprint 4 - Com descentralitzar la governança en equips i organitzacions? Durant un cap de setmana sencer, ens reunirem en una casa rural per explorar fins a quin punt podem distribuir la presa de decisions en els nostres projectes i com podem fer-los, a partir de tallers i exercicis pràctics introductoris sobre Gestalt, Camí de l'Elder, Art of Hosting, Comunicació no Violenta, etc. (de Divendres 12 a les 16h Diumenge 14 a les 19h de març 2021)

    • PRESENCIAL (subjecte a circumstàncies Covid): Marató Final d'implementació i prototipat en forma de DevCamp Civichub de Tecnologies Descentralitzades per al Bé Comú (Divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 març 2021, els 3 dies de 10h a 20h en un espai per confirmar de Barcelona). Gràcies al finançament rebut per l'Ajuntament de Barcelona Comissionat d’Economia Social i Solidària, ​​en aquesta ocasió podem tancar el programa Civichub afegint un esprint específicament enfocat a unir desenvolupadors/es web que volen incorporar de forma pràctica els conceptes bàsics dels principals DLT com Ethereum, Holochain o IPFS, amb projectes d'innovació cívica que busquen ampliar el seu impacte gràcies a la tecnologia. El DevCamp o Marató Final servirà per implementar i / o digitalitzar els projectes participants en forma de MVP, en els casos que tingui sentit, emprant tecnologies obertes i descentralitzades (hardware i software) com Retroshare, Ethereum, Blockchain, Holochain, IPFS o IOTA, a partir de mètodes àgils de creació de prototips com Design Sprints, Agile i Scrum per culminar el DevCamp (i el programa Civichub global), amb una fira de projectes en forma de demo day i una presentació final de projectes amb pitch en escenari.

¿Quina és la contribució per part de participants?

  • Civichub és un programa subvencionat per a les persones participants, de manera que tot el contingut, tallers i sessions de mentoria especialitzada durant la durada de el programa són gratuïts (el valor real de participar al programa seria de + 8.000 € per participant). Tota la formació en línia no implica cap cost per part del / la participant.

  • ¿Què cobreixen els participants en la formació presencial? Transport, allotjament (A La Garrotxa sempre proposem espais amb màxim 25 € per persona i nit) i un màxim de 30€ x dia x persona per x 4 àpats).

  • Per al DevCamp Civichub Barcelona (26-28 de març de 2021), cada participant ha de cobrir els seus menjars i intentarem oferir alguna solució d'allotjament en l'espai on ens trobem als participants que no resideixin a Barcelona. Poseu-vos en contacte amb nosaltres a startups @ pandorahub.co si realment no tens on allotjar-te a Barcelona durant el DevCamp.

  • Què demanem a canvi? El teu compromís de participació fins al final. Els fons que rebem per fer Civichub estan condicionat a un compliment mínim de el 80% de el programa total per part dels participants. Per tant, només podem acceptar participants que puguin comprometre’s a participar en tots els tallers i formacions excepte 1 (Incloent en qualsevol dels casos el Sprint Final - DevCamp Civichub Barcelona en que és imprescindible participar si vols participar a Civichub en general)

¡¡¡INSCRIPCIONS OBERTES FINS EL 10 DE GENER DEL 2021!!!

IMPORTANT: Si presentes candidatura amb el teu propi projecte, prioritzem projectes tangibles amb mínim de 2 persones participants. Per participar amb algú més del teu equip, assegura't que els i les companys que s'uniran al teu projecte també omplin aquest formulari de manera individual (necessitem la informació individual de cada un de vosaltres). Recorda que haureu de triar un mínim de 9 dels 10 tallers en total (sempre incloent la trobada final DevCamp Civichub a Barcelona el darrer cap de setmana de Març 2021), perquè, un cop confirmada la teva candidatura, et puguem garantir una plaça.

Som conscients que t'estem demanant moltes dades personals, però aquesta és la informació que ens sol·licita l'entitat pública que co-finança el programa. No et preocupis, aquestes dades només les farem servir per als tràmits burocràtics del projecte.